Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό

Η υπόθεση με τα χρωστούμενα στον Βέμερ δεν είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό, με την Super League να εφαρμόζει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και να αφαιρεί τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό ήταν και το τελευταίο “χτύπημα” στο πράσινο στρατόπεδο, τη στιγμή που οι παίκτες της ομάδας κάνουν αποχή απο τις προπονήσεις λόγω οφειλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League”.

Δείτε εδώ πως έχει πλέον η βαθμολογία στην Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποχωρεί δύο θέσεις.