Ανεξήγητη απόφαση

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ελεύθερης ποδοσφαιρικής αγοράς μετά την αποδέσμευση του από την Γιουβέντους.

Μπορεί να είχε μια κακή χρονιά την περασμένη σεζόν, αλλά πρόκειται για πολυτάλαντο παίκτη με συχνή παρουσία στην εθνική Ιταλίας. Παρά τον ενδιαφέρον ωστόσο πολλών Ιταλικών ομάδων αλλά και αρκετών του εξωτερικού, ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τορόντο του MLS!

Στην Αμερική θα έχει συμπαίκτες τους επίσης Ιταλούς Ινσίνιε και Κρισκίτο, αλλά τα δεδομένα για τους συγκεκριμένους παίκτες ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο 31χρονος Ινσίνιε είχε κλείσει τον κύκλο του στη Νάπολι σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, ενώ ο Κρισκίτο έψαχνε μια ομάδα που θα του δώσει μια… καλή σύνταξη (35 ετών άλλωστε). Για τον Μπερναρντέσκι μοιάζει ως ένα εμφατικό πισωγύρισμα, αφού μόλις στα 28 έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να πετύχει περισσότερα.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι τρέχει στο μυαλό και την ψυχολογία κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα μάθουμε ποτέ το πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει ο Ιταλός χαφ.