ΙΣΤΟΡΙΚΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιστορικά νικητών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Το Sportdata σας προσφέρει τα ιστορικά records των μεγάλων διοργανώσεων και πρωταθλημάτων του πλανήτη. Στις σελίδες μπορείτε να δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων σε επιλεγμένα πρωταθλήματα.

Οι σελίδες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ.

Αφού επιλέξετε κάποια απο τις κατηγορίες, μπορείτε μέσω sidebar να δείτε τις λίστες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην κατηγορία του ποδοσφαίρου περιλαμβάνονται διεθνείς διοργανώσεις εθνικών ομάδων όπως και πρωταθλήματα σε συλλογικό επίπεδο. Αναλυτικά οι σελίδες είναι: Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Κύπελλο Εθνών Αμερικής, Κύπελλο Εθνών Αφρικής, Κύπελλο Εθνών Ασίας, Confederations Cup, Ισπανικό Πρωτάθλημα, Γερμανικό Πρωτάθλημα, Αγγλικό Πρωτάθλημα, Ιταλικό Πρωτάθλημα, Γαλλικό Πρωτάθλημα, Κυπριακό Πρωτάθλημα, Ελληνικό Πρωτάθλημα (Super League 1 και Κύπελλο). Επίσης περιλαμβάνονται τα ιστορικά των διοργανώσεων του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην κατηγορία του μπάσκετ περιλαμβάνονται επίσης διεθνείς διοργανώσεις εθνικών ομάδων όπως και το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Αναλυτικά οι σελίδες είναι: Ολυμπιακοί Αγώνες, Μουντομπάσκετ, Ευρωμπάσκετ και Ευρωλίγκα. Επίσης περιλαμβάνονται τα ιστορικά των διοργανώσεων της Basket League (A1) και του Κυπέλλου.

ΦΟΡΜΑΤ

Η πλειοψηφία των σελίδων περιλαμβάνει τον Πρωταθλητή/Κυπελλούχο κάθε διοργάνωσης, τον Φιναλίστ/Δεύτερο, Τρίτο και Τέταρτο, όπως επίσης και την διοργανώτρια χώρα αν η διοργάνωση είναι διεθνής.

ΜΕΝΟΥ:

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΙΚΗΤΩΝ