Γένοβα ώρα μηδέν

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι δύο ομάδες της Γένοβας, Σαμπντόρια και Τζένοα, αφού αμφότερες πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Το πείραμα με τον Σβετσένκο δεν πέτυχε στην Τζένοα, αφού από τον Νοέμβρη που ανέλαβε κέρδισε μόλις 3 βαθμούς σε 9 παιχνίδια χωρίς να πετύχει νίκη. Ναι, το λες και πείραμα αφού η μοναδική εμπειρία που είχε ως τώρα ο πρώην σπουδαίος γκολτζής της Μίλαν ήταν μόνο με την εθνική Ουκρανίας. Η Τζένοα φλερτάρει εδώ και χρόνια με τον υποβιβασμό, αλλά στο τέλος πάντα την βγάζει καθαρή. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει και φέτος με τα πράγματα όμως να μοιάζουν πιο δύσκολα από ποτέ στη Serie A.

O Ντ’Αβέρσα είδε και αυτός την πόρτα της εξόδου μετά την εντός έδρας ήττα από την Τορίνο, που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη. Το θέμα με την Σαμπντόρια είναι πως υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες στην αρχή της σεζόν, ενώ δεν μπορεί μια ομάδα να βασίζεται μόνο στην απόδοση του 39χρονου πλέον Φάμπιο Κουλιαρέλα.

Και οι δύο ομάδες ωστόσο έχουν το ελαφρυντικό πως ταλαιπωρήθηκαν με πολλούς τραυματισμούς, εσωτερικά και διοικητικά προβλήματα. Κάπως έτσι όμως δεν καταλήγεις στον υποβιβασμό?