Γνωστά κόλπα…

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υπέγραψε το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία της Λίβερπουλ που θα τον κρατήσει στο Μέρσεϊσαϊντ ως το 2025.

Ο Αιγύπτιος θα λαμβάνει 21 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, κάτι που μεταφράζεται σε 400 χιλιάδες την εβδομάδα! Θυμίζουμε πως το προηγούμενο του συμβόλαιο έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, ο Σαλάχ έκανε με τον ατζέντη του τα γνωστά κόλπα που γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Γνωρίζοντας πως ο Μανέ ήταν ήδη παρελθόν, δημιούργησε μια φημολογία αποχώρησης και του ίδιου από την ομάδα, με το πρόσχημα πως είναι προτιμότερο να πάρει χρήματα από μεταγραφή η Λίβερπουλ παρά να αποχωρήσει του χρόνου ως ελεύθερος.

Πάνω που άρχιζαν να εμφανίζονται οι ομάδες που τον ήθελαν, η Λίβερπουλ του πρότεινε το τεράστιο συμβόλαιο το οποίο φυσικά υπέγραψε. Δεν λέμε πως οι διοικούντες των “κόκκινων” έπεσαν στην παγίδα αφού και οι ίδιοι γνώριζαν πως παίζεται το παιχνίδι σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα χρήματα που του έδωσαν πιστεύουν πως τα αξίζει και με το παραπάνω ο Σαλάχ, όντας ένας εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Τώρα, το αν τέτοια ποσά δικαιολογούνται για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα που σηκώνει τεράστια συζήτηση.