Άκυροι και οι δύο

Το δίδυμο Νεϊμάρ-Εμπαπέ είναι σίγουρα ένα από τα πιό δυναμικά που έχουμε δει, αλλά πρόσφατα υπέπεσε σε γκάφα ολκής μέσω δηλώσεων τους.

Όταν ο Εμπαπέ κλήθηκε να σχολιάσει το (πολύ πιθανό) χαμένο πρωτάθλημα φέτος για την Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν θα έχει κερδίσει η Λιλ τον τίτλο, αλλά θα τον έχουμε χάσει εμείς”. Με λίγα λόγια, πλήρης απαξίωση για τους Λιλουά που είναι στα πρόθυρα μιας τεράστιας επιτυχίας απέναντι στα πετροδόλλαρα και τους σταράτους παίκτες των Παριζιάνων. Η αντίδραση του φίλαθλου κόσμου ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο Εμπαπέ να αναγκαστεί να ανακαλέσει όσα είπε δηλώνοντας πως δεν ήθελε να υποτιμήσει την Λιλ.

Και από την άλλη ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις ο Νεϊμάρ που πρόσφατα υπέγραψε και νέο συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να έχει συμπαίκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού έχει ήδη αγωνιστεί με σπουδαίους παίκτες όπως ο Μέσι. Εντάξει, μπορεί να μην είπε τίποτα το περίεργο και απλά να ήταν ειλικρινής, αλλά κάποιες φορές πρέπει να βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει πρώτα πριν μιλήσεις. Η Παρί αυτή τη στιγμή κάνει τα πάντα για να φέρει τον Μέσι από την Μπαρτσελόνα προσφέροντας γη και ύδωρ, και μια τέτοια δήλωση ειδικά τώρα δεν βοηθά καθόλου την προσπάθεια.

Κάποιες φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…