Κατάντησε κωμωδία

Νομίζαμε πως μόνο στο ποδόσφαιρο επικρατούσαν ορισμένες εμμονές όσων ασχολούνται με το άθλημα. Κάναμε όμως λάθος…

Και όταν λέμε εμμονές εννοούμε τύπου GOAT (Greatest of All Time – Καλύτερος όλων των εποχών για όσους δεν γνωρίζουν). Πόσες φορές έχουμε ακούσει δημοσιογράφους να διαφωνούν για το συγκεκριμένο ζήτημα (Μέσι-Ρονάλντο-Πελέ-Μαραντόνα κτλ), αλλά η αλήθεια είναι πως ως τώρα οι διαφωνίες αυτές ήταν κυρίως ανάμεσα σε φιλάθλους στα social media.

Στην Αμερική όμως το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, με επίκεντρο το μπάσκετ. Έγκριτοι δημοσιογράφοι έχουν μπει στο τρυπάκι του ποιός είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών (1) και ποιος είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή (2)! Έχουν φτάσει σε βαθμό που τσακώνονται on air, εκθέτοντας τους εαυτούς τους σε ένα πραγματικό τσίρκο.

Πριν λίγες εβδομάδες ήταν ο Στεφ Κάρι ο καλύτερος, μετά ήταν ο ΛεΜπρον (ο οποίος μάλιστα αυτοανακυρήχθηκε ως ο GOAT), και από προχθές είναι ο Κέβιντ Ντουράντ μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση επί των Μπακς του Γιάννη.

Μια κωμική σαπουνόπερα που επειδή πουλάει στον κόσμο που γουστάρει κόντρα, θα συνεχίσουμε δυστυχώς να την βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα.