“Καταστροφή ο Μήτρογλου!”

Φαίνεται πως ο Κώστας Μήτρογλου έχει περισσότερο εχθρούς στην Γαλλία παρά φίλους.

Ο Έλληνας στράικερ έγινε θύμα οξύτατης κριτικής από τον Ζαν Μισέλ Μαρκέ αυτή τη φορά, ο οποίος ανέφερε πως ο Μήτρογλου δεν ήταν απλά κακός στο 5-2 επί της Λειψίας, αλλά καταστροφικός!

“Όταν τον βλέπω να καθυστερεί με την μπάλα κάνοντας προσποιήσεις κτλ αντί να σουτάρει, αρχίζω να… φουσκώνω! Να δοκιμάζει περισσότερες πάσες με την μία και περισσότερα σουτ! Ο Μήτρογλου δεν ήταν απλά κακός με την Λειψία, αλλά καταστροφικός! Ήταν η μόνη παραφωνία στην ομάδα, αφού όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρκέ.

Το αυτί του Μήτρογλου δεν ιδρώνει βέβαια, αφού όλοι βλέπουν πόσο εχει βελτιωθεί χαρίζοντας πολύτιμα γκολ στην ομάδα του. Ο Έλληνας φορ έδωσε μάλιστα άμεση απάντηση, όταν στον επόμενο αγώνα με την Τρουά μπήκε στο 69′ και με το γκολ του άλλαξε την ροή του αγώνα υπέρ των Μασσαλών.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο 70χρονος Μαρκέ ήταν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της μεγάλης Σεντ Ετιέν της δεκαετίας του ’70, και πλέον εργάζεται ως αθλητικογράφος και τηλεσχολιαστής.