Με καραγκιοζιλίκια δεν κερδίζεις αγώνες

Η Ίντερ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γιουβέντους και εξακολουθεί να βρίσκεται στο κόλπο του φετινού τίτλου της Serie A.

Αυτό που ξένισε ιδιαίτερα από πλευράς γηπεδούχων, ήταν η προσπάθεια τους να εκμαιεύσουν ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μπορεί να υπήρχαν πολλά νεύρα και αμφισβήτηση για το πέναλτι της Ίντερ που έκρινε τον αγώνα, αλλά οι παίκτες της Γιούβε έψαξαν με λάθος τρόπους να πετύχουν ένα πολυπόθητο γκολ.

Από τη μία ο Βλάχοβιτς ζήτησε χωρίς λόγο πέναλτι όταν επιχείρησε ένα ανάποδο σουτ, ενώ από την άλλη ο Ντε Λιχτ έπεσε σαν πυροβολημένος στο έδαφος μετά από ένα χάιδεμα του αντιπάλου στο πρόσωπο του. Τέτοια νοοτροπία δεν ταιριάζει σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους, ενώ γίνεται ακόμα πιο γελοία αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει και το VAR πλέον. Ακόμα και να ξεγελάσεις τον διαιτητή, δεν μπορείς να ξεγελάσεις την κάμερα. Πότε επιτέλους θα το συνειδητοποιήσουν αυτό οι παίκτες?

Η Γιουβέντους έχει το υλικό και την ικανότητα να πετύχει πολλά, αλλά όχι με αυτές τις τακτικές. Τέτοια καραγκιοζιλίκια ανήκουν σε άλλες εποχές.