Μία δεύτερη ευκαιρία

Σχεδόν στα ψιλά πέρασε η μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη στην Αυστριακή ΛΑΣΚ, με τον Ατρόμητο να χάνει τον πρώτο του σκόρερ της περσινής σεζόν.

Τα χρήματα μάλιστα που ξόδεψαν οι Αυστριακοί για να τον αποκτήσουν (ένα εκατομμύριο ευρώ) αποτελεί και ρεκόρ για τον σύλλογο. Ο 26χρονος Θεσσαλονικός, συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάκαμψη του Ατρομήτου την περσινή σεζόν και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αφού είχε προηγηθεί και η σεζόν 2018-19. Τότε η Τουλούζ έσκασε 3,5 εκ. για να τον φέρει στην Γαλλία, αλλά αποδείχθηκε άτυχος αφού η ομάδα φάνηκε στην πορεία πως είχε πολλά προβλήματα τα οποία εν τέλει την οδήγησαν στον υποβιβασμό (ανέβηκε ξανά φέτος).

Πολλοί ίσως να τα παρατούσαν μετά από ένα τόσο αποθαρρυντικό ντεμπούτο στο εξωτερικό, αλλά ο Κουλούρης συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο. Μπορεί η ΛΑΣΚ να μην είναι κάποιος Ευρωπαϊκός γίγαντας, αλλά πρόκειται για μία ομάδα που έχει το επιθετικό ποδόσφαιρο ως τη βασική της στρατηγική. Αυτό θα ταιριάξει απόλυτα με τον Έλληνα διεθνή που πιστεύουμε θα σκοράρει αρκετά γκολ αρκεί να μείνει υγιής.

Την στιγμή που πολλοί βολεύονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ο Κουλούρης επιμένει να διακριθεί στο εξωτερικό και του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.