Ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει

Τη μία ψεύτικη δήλωση μετά την άλλη κάνει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και είναι να αναρωτιέται κανείς αν και ο ίδιος πιστεύει τίποτα από αυτά που λέει.

Αρχικά όταν ερωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε πως “ναι, πάντα θαύμαζα τον Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά τώρα είμαι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ξέρω τι γράφεται και δεν είμαι παιδάκι να μην καταλαβαίνω”. Αφού λοιπόν ανέφερε κάτι (αχρείαστο) για τον Σερ Άλεξ που ως τώρα δε γνώριζε κανείς, άφησε να εννοηθεί πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία.

Μόλις λίγες ημέρες μετά δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και έχω αυτούς τους εξαιρετικούς παίκτες. Δεν σκοπεύω να φύγω αφού είμαι ευτυχισμένος εδώ”. Μία δήλωση πέρα για πέρα ψεύτικη αφού ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν πως δεν του αρέσει στο Παρίσι και ακόμα μένει σε ξενοδοχείο, ενώ η οικογένεια του διαμένει μόνιμα στην Αγγλία. Επιπλέον, υπάρχουν έντονες φημολογίες πως η σχέση του με τον Λεονάρντο είναι κάκιστη, απλά δεν μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει.

Σα να μην φτάνουν όλα αυτά, ο Ποτσετίνο έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα από την Λιλ σε ένα απίστευτο κάζο για τα δεδομένα της Παρί, ενώ η φετινή εικόνα της ομάδας δεν πείθει καθόλου. Άρα δεν μπορεί να μιλά ούτε καν από θέση ισχύος.

Υπερεκτιμημένος μέχρι αηδίας…