ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ρόστερ Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου

Αναζητήστε μέσω του Sportdata τα ρόστερ εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου που επιθυμείτε! Τα ρόστερ είναι χωρισμένα ανα ευρύτερη γεωγραφική θέση και στις σελίδες περιλαμβάνονται τα βασικά στοιχεία κάθε χώρας και της αντίστοιχης εθνικής ομάδας, ενώ οι συμμετοχές, τα γκολ και οι παίκτες ανανεώνονται οταν υπάρχει αγωνιστική δράση σε διεθνές επίπεδο.

Οι χώρες της Ευρώπης είναι όλες διαθέσιμες, ενώ υπάρχουν και οι σημαντικότερες εθνικές ομάδες των υπόλοιπων ηπείρων.

Οι γεωγραφικές κατηγορίες είναι οι εξής:

ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Στην κατηγορία της Νότιας Ευρώπης, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΜΑΛΤΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ και ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Στην κατηγορία της Βόρειας Ευρώπης, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: ΑΓΓΛΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΥΑΛΙΑ, ΣΚΩΤΙΑ και ΣΟΥΗΔΙΑ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Στην κατηγορία της Κεντρικής Ευρώπης, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ και ΤΣΕΧΙΑ.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Στην κατηγορία της Ανατολικής Ευρώπης, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: ΑΡΜΕΝΙΑ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΜΟΛΔΑΒΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ και ΡΩΣΙΑ.

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Στην κατηγορία των Βαλκανίων, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΟΣΟΒΟ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, Π.Γ.Δ.Μ., ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ και ΣΛΟΒΕΝΙΑ.

ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Στην κατηγορία της Νότιας Αμερικής, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΒΟΛΙΒΙΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΕΚΟΥΑΔΟΡ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ, ΠΕΡΟΥ και ΧΙΛΗ.

ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ, ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Στην κατηγορία της Βόρειας Αμερικής, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: Η.Π.Α., ΚΑΝΑΔΑΣ, ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΟΝΔΟΥΡΑ, και ΤΖΑΜΑΪΚΑ.

ΑΦΡΙΚΗ

Στην κατηγορία της Αφρικής, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΓΚΑΝΑ, ΚΑΜΕΡΟΥΝ, ΜΑΛΙ, ΜΑΡΟΚΟ, ΝΙΓΗΡΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΕΝΕΓΑΛΗ και ΤΥΝΗΣΙΑ.

ΑΣΙΑ – ΩΚΕΑΝΙΑ

Στην κατηγορία της Ασίας και Ωκεανίας, περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΡΑΝ, ΚΟΡΕΑ και ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.

ΜΕΝΟΥ:

ΡΟΣΤΕΡ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ