Σε δύσκολη θέση ο Φερνάντο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί ακόμα να “βράζει” για το πεντακάθαρο γκολ της Πορτογαλίας με τη Σερβία που δεν μέτρησε, αλλά αντιμετωπίζει ακόμα ένα πρόβλημα που αρχίζει να παίρνει διαστάσεις.

Αυτό δεν είναι άλλο από το φλέγον θέμα με τις εκτελέσεις φάουλ στην εθνική ομάδα. Ως γνωστόν, ο μόνιμος εκτελεστής ήταν και είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όμως δε βρίσκεται σε καλό φεγγάρι στο σχετικό θέμα. Μάλιστα, τα στατιστικά λένε πως μετρά μόνο 1 γκολ στις τελευταίες 74 εκτελέσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους!

Και κάπου εδώ εμφανίζεται και ο ανταγωνισμός, με τον Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διανύει εξαιρετική φόρμα όντας και ως μόνιμος εκτελεστής των φάουλ. Ως εκ τούτου, τίθεται πλέον θέμα στο τραπέζι αν πρέπει να γίνει αλλαγή φρουράς ενόψει τόσο των Προκριματικών του Μουντιάλ αλλά κυρίως του Euro.

Οι φήμες λένε πως ο Φερνάντο Σάντος θα καθίσει στο τραπέζι με τους δύο παίκτες για να κάνει την σχετική κουβέντα, αλλά όπως όλοι γνωρίζουν ο Ρονάλντο πολύ δύσκολα θα δεχθεί τον “υποβιβασμό” σε αυτή την κατηγορία.

Αναμένουμε με μεγάλη περιέργεια την συγκεκριμένη εξέλιξη, και αν μη τι άλλο αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που βιώνει ο Σάντος από τότε που ανέλαβε την εθνική ομάδα.