ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Όλες οι μεταγραφές ποδοσφαίρου στην Ευρώπη

Το Sportdata δηλώνει παρών σε κάθε μεταγραφική περίοδο εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας σας όλες τις μεταγραφές των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, μαζί με αυτά βεβαίως της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως και τις σημαντικότερες όλων των υπολοίπων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη.

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ

Οι μεταγραφές παρουσιάζονται σε λίστες, και πέραν το όνομα του παίκτη μπορείτε να δείτε σε αυτές την προηγούμενη ομάδα του, τις συμμετοχές και γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του αν αυτός είναι διεθνής, όπως και την ηλικία και θέση που αγωνίζεται. Στις λίστες περιλαμβάνεται επίσης το κόστος κάθε μεταγραφής. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται τιμή, ο παίκτης είτε υπέγραψε ως ελεύθερος, είτε παραχωρήθηκε χωρίς αντίτιμο. Οι λίστες ανανεώνονται όταν ανακοινώνεται νέα μεταγραφή.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Επειδή η πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών ομάδων δίνει κάθε σεζόν πάνω απο 5 παίκτες δανεικούς σε μικρότερες ομάδες, στις λίστες δεν συμπεριλαμβάνονται οι επιστροφές των συγκεκριμένων παικτών. Σε περίπτωση όμως απόκτησης νέων δανεικών ποδοσφαιριστών αυτές αναφέρονται. Όταν μια ομάδα εξασφαλίσει την μεταγραφή κάποιου παίκτη για επόμενη μεταγραφική περίοδο (π.χ. απο τον Ιούλη για τον Ιανουάριο), τότε η συγκεκριμένη μεταγραφή θα καταχωρηθεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, όταν και ο παίκτης θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα του. Επιπλέον, όταν ένας ποδοσφαιριστής αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και αμέσως δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, η μεταγραφή του θα καταχωρηθεί την επόμενη περίοδο όταν και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην ομάδα όπου ανήκει.

ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023 (LIVE)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

 

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ TRANSFER ROOM:

ΦΗΜΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Πέρα απο τις μεταγραφές, μπορείτε παράλληλα να δείτε και φήμες μεταγραφών. Ο λίστες της συγκεκριμένης κατηγορίας χωρίζονται σε φήμες που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον (Έλληνες ποδοσφαιριστές, Ελληνικές ομάδες και φήμες γενικά για παίκτες στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Επιπλέον, υπάρχει ξεχωριστή σελίδα με ελεύθερους παίκτες της ποδοσφαιρικής αγοράς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ (MARKET)

Εκτός απο τις μεταγραφές, μπορείτε να δείτε και το Ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο, με τιμές παικτών απο όλο τον πλανήτη. Για να δείτε τις συγκεκριμένες λίστες, επισκεφθείτε την ενότητα MARKET από το κεντρικό μενού.

ΜΕΝΟΥ:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ