ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Όλες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου 2019 στην Ευρώπη (Χειμώνας 2018 / 2019)

Το Sportdata σας παρουσιάζει το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι ποδοσφαίρου για τον Γενάρη του 2019, με αναλυτικές και έγκυρες λίστες για όλες τις μεταγραφές παικτών. Τα πρωταθλήματα που συμπεριλαμβάνονται είναι της Ισπανίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Ελλάδας και Κύπρου. Υπάρχει επιπλέον σελίδα για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου θα βρείτε τις σημαντικότερες μετακινήσεις παικτών. Στις λίστες δεν περιλαμβάνονται επιστροφές δανεικών παικτών, αλλά περιλαμβάνονται οι αποκτήσεις νέων δανεικών.

Εάν κάποιος παίκτης αποκτήθηκε και παραχωρήθηκε αμέσως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, η μεταγραφή του καταχωρείται στην ομάδα όπου θα αγωνιστεί για την νέα σζεόν. Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει επίσημα την 1η Ιανουαρίου 2019, και κλείνει την 31η Γενάρη.

Όπου δεν αναγράφεται κόστος μεταγραφής, σημαίνει οτι ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε ως ελεύθερος ή παραχωρήθηκε χωρίς χρήματα. Στις σελίδες περιλαμβάνονται επίσης οι συμμετοχές και τα γκολ κάθε παίκτη με την εθνική του ομάδα, αν αυτός είναι διεθνής (Οι αριθμοί ισχύουν μέχρι και την στιγμή απόκτησης του παίκτη).

Δείτε τις μεταγραφές μέσω των παρακάτω link ή από το sidebar.

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΓΓΛΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΙΤΑΛΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΠΡΟΣ

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΜΕΝΟΥ:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019