ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018

Όλες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου 2018 στην Ευρώπη

Το Sportdata σας παρουσιάζει το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι ποδοσφαίρου για τον Γενάρη του 2018, με αναλυτικές και έγκυρες λίστες για όλες τις μεταγραφές παικτών. Τα πρωταθλήματα που συμπεριλαμβάνονται είναι της Ισπανίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Ελλάδας και Κύπρου. Υπάρχει επιπλέον σελίδα για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου θα βρείτε τις σημαντικότερες μετακινήσεις παικτών. Στις λίστες δεν περιλαμβάνονται επιστροφές δανεικών παικτών, αλλά περιλαμβάνονται οι αποκτήσεις νέων δανεικών.

Εάν κάποιος παίκτης αποκτήθηκε και παραχωρήθηκε αμέσως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, η μεταγραφή του καταχωρείται στην ομάδα όπου θα αγωνιστεί για την νέα σεζόν. Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει επίσημα την 1η Ιανουαρίου του 2018, και κλείνει την 31η Ιανουαρίου.

Όπου δεν αναγράφεται κόστος μεταγραφής, σημαίνει οτι ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε ως ελεύθερος ή παραχωρήθηκε χωρίς χρήματα. Στις σελίδες περιλαμβάνονται επίσης οι συμμετοχές και τα γκολ κάθε παίκτη με την εθνική του ομάδα, αν αυτός είναι διεθνής (Οι αριθμοί ισχύουν μέχρι και την στιγμή απόκτησης του παίκτη).

Δείτε τις λίστες με τις μεταγραφές μέσω των παρακάτω links, ή μέσω του sidebar.

ΑΓΓΛΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΙΤΑΛΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΠΡΟΣ

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ