ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Όλες οι μεταγραφές του Καλοκαιριού 2020 στην Ευρώπη (2020 / 2021)

Το Sportdata σας παρουσιάζει το μεταγραφικό παζάρι ποδοσφαίρου για το Καλοκαίρι του 2020, με αναλυτικές και έγκυρες λίστες για όλες τις μεταγραφές παικτών. Τα πρωταθλήματα που συμπεριλαμβάνονται είναι της Ισπανίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Ελλάδας και Κύπρου. Υπάρχει επιπλέον σελίδα για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου θα βρείτε τις σημαντικότερες μετακινήσεις παικτών. Στις λίστες δεν περιλαμβάνονται επιστροφές δανεικών παικτών, αλλά περιλαμβάνονται οι αποκτήσεις νέων δανεικών.

Εάν κάποιος παίκτης αποκτήθηκε και παραχωρήθηκε αμέσως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, η μεταγραφή του καταχωρείται στην ομάδα όπου θα αγωνιστεί για την νέα σεζόν.

Όπου δεν αναγράφεται κόστος μεταγραφής, σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε ως ελεύθερος ή παραχωρήθηκε χωρίς χρήματα. Στις σελίδες περιλαμβάνονται επίσης οι συμμετοχές και τα γκολ κάθε παίκτη με την εθνική του ομάδα, αν αυτός είναι διεθνής (Οι αριθμοί ισχύουν μέχρι και την στιγμή απόκτησης του παίκτη).

Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε από την πανδημία που έπληξε τον πλανήτη, τα περισσότερα πρωταθλήματα τελείωσαν στα μέσα Καλοκαιριού. Ως εκ τούτου, η μεταγραφική περίοδος για φέτος έχει πάρει παράταση από την UEFA έως τις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε τις μεταγραφές μέσω των παρακάτω link ή από το sidebar.

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΓΓΛΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΙΤΑΛΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΠΡΟΣ

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΜΕΝΟΥ:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020